Om Bilkamera

  • Om:
   • Det hele begynte med at jeg så all galskapen i trafikken, samt fikk fortalt historier om at yrkessjåføren får skyld uansett. Det er mange sjåfører som har fått inndratt sertifikatet sitt og mistet inntekten fordi de får skyld automatisk når det skjer uhell i trafikken med yrkesstransporten i bildet.
   • Jeg ville ikke bli utsatt for noe slikt så sant jeg ikke hadde skyld. Dermed startet letingen etter et kamera som kunne tjene mine formål.
   • I 2011 fant jeg endelig et kamera på markedet som ikke var batteridrevet, men gikk på strømnettet til bilen. Problemet var at ingen i Norge som solgte dette kameraet, eller tilsvarende. Jeg tok da kontakt med produsenten og fikk da importavtale for Roadhawks bilkameraer. Jeg ble da første i landet som solgte bilkameraer.
   • Med 2 års garanti, og den fremste teknologien på markedet er Roadhawk bilkameraer den ledende innen dashcam.

  • Konkurranse:
   • I dag er konkurransen om kundene hardere, da spesielt etter at billigkopiene kom på markedet. Og nå selger de fleste butikker bilkameraer i diverse prisklasser og kvalitet. Men så lenge folk ønsker seg kvalitet og service blir jeg værende her.

  • Mål:
   • Målet er å gi kollegaer, vanlige sjåfører m.fler, et tilbud av varer med høyeste kvalitet, lagring og teknologi slik at kundene ser at de får hva de betaler for, og kan glede seg over hver mil de kjører i vårt flotte landskap.